Néhány kép magunkról...

Szalonunk

Az Erika Virágszalon a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére kézbesít virágküldeményeket. Magyarországon jelenleg több, mint 100, nemzetközileg 170 országban mintegy 60.000 partnerüzlet segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez, a legkisebb kiszállítási költséggel. Ma a Fleurop-Interflora több mint 25 millió rendelést dolgoz fel évente.

Ahogy a természet változik, az Erika Virágszalon belső hangulata is igazodik hozzá. Ha megújulnak az évszakok, az Erika Virágszalon belső világa is megújul. Ahogy közelednek az aktuális virágos ünnepek, több nappal előtte elindulnak a munkálatok. A szalon nagysága szerencsére engedi, hogy akár több hangulatot és témát is meg tudunk jeleníteni. Ezek a tér rendezői munkák több szempontból is fontosak, felfrissül a mi alkotói belsőnk, az üzlet arculata változik (nem beszélve a nagytakarításról). Alkalmazkodunk a természet törvényeihez (tavasz, nyár, ősz, tél). A vásárlók virágvásárlása is változik, ha más környezet veszi őket körül.

Szóval mindenkinek hasznos ez a fajta virágos megmozdulás, ami nem csak virágkötői tudás igényel, hanem térlátást, a rendelkezésre álló belső növények igényeit, vásárlási pszichológia (mit lát meg először a vásárló), teherbírást, állóképességet, gyorsaságot. Az eredmény minden fáradságot kárpótol, az alábbi képsorok is ez igazolják, Valentin nap, nőnap, húsvét, karácsony és még sorolhatnánk a témákat.

Nem lehet megnyitni a konyvtarat: files/images/szalonunk/