Esküvő Kiállítás 2009.

a Csaba Centerben

A hagyományokhoz hűen idén ismét megrendezésre kerül 2009. január 24-25-én az Esküvő Kiállítás a Csaba Centerben és a Csaba Center színpadán!

Az Erika Virágszalon a békéscsabai Anikó Esküvői Ruhaszalonnal karöltve közösen lesz jelen. A kedves látogatók megtekinthetik a gyönyörű menyasszonyi ruhákhoz készített egyedi menyasszonyi csokrokat, kiegészítőket.

A menyasszonyi csokrok a bemutatót követően, egy helyben rendezett rövid vetélkedő nyertesei számára hazavihetőek lesznek.

Az alkalomra készített kompozícióinkat a következő időpontokban tekinthetik meg, bemutatók keretében:

január 24 szombat: 15:30-kor és 18:30-kor
január 25 vasárnap: 10:30-kor


A Csaba Center ezeken a napokon egy jelképes esküvői forgataggá válik, amelynek középpontjában az ifjú házasok állnak. A kiállítás kínálatában többek között megtalálhatóak lesznek az esküvői ruhák, fejdíszek, öltönyök, virágcsokrok, ékszerek. Választani lehet az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatások közül a fényképészek, kozmetikusok, éttermek, utazási irodák, rendezvényszervezők, esküvői személyszállítók ajánlataiból.

 

Január 24-én szombaton 10.00 órától 19.00 óráig várnak mindenkit szeretettel a kiállítók és a színesebbnél színesebb programok.

Január 25-én vasárnap pedig 10.00 órától 18.00 óráig tekinthetik meg az esküvő kiállítást az érdeklődő ifjú párok, családtagjaik és minden kedves látogató!

Mind a két napon a kiállítás megtekintése díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk!

Kapcsolódó cikkek:
Esküvői kompozíciók, díszítések
Esküvői csokrok, kiegészítők

Készülőben:
Templomdszítés
Polgármesteri Hivatal díszítés
Rendezvényhelyszín díszítés
Menyasszonyi kocsi díszítés

 

460339

Freya-Virágvarázs Kft.- Székesfehérvár, Malom u. 34. 22/313-592